Pozývame vás na francúzsky večer v spolupráci s franzúzskym šéfkuchárom François Bouillet a Francúzskou Alianciou.
Predjedlo / Entrée
Miešaný jarný šalát /Salade de printemps
Polievka / Soupe
Cibuľová polievka / Soupe à l’oignon
Hlavný chod / Plat principal
Jahňacie stehno na červenom víne, karamelizovaná baby mrkva s cuketou podávaná so zemiakovým pyré s prepáleným ghee maslom
/ Gigot d’agneau au vin rouge, carottes caramélisées, purée de pommes de terre au beurre clarifié/ alternatíva 1
Filety zo pstruha s pórom a modrým syrom, zelená špargľa kráľovská podávaná s karfiolom a romanesco
/ Filet de truite aux poireaux et au fromage bleu, Asperges vertes, Chou-fleur, Chou romanesco/ alternatíva 2
Dezert / Dessert
Tarte tatin
Rezervácie 0945 45 45 49
35 EUR / osoba